Language:

Heerlijk&Heerlijk en Havelaar tekenen contract voor 6 jaar

De al 15 jaar durende samenwerking tussen Heerlijk & Heerlijk (consumentennaam van het MCB) en Havelaar verpakkingen is verlengd met 6 jaar. Per 1 januari 2018 vervolgen wij met Heerlijk & Heerlijk de route van succesvol samenwerken.

Heerlijk & Heerlijk is een vereniging die bestaat uit 75 leden met totaal ca. 150 winkels verspreid over het gehele land. Er wordt veel tijd gestoken in het ontwikkelen van nieuwe en vooral tongstrelende producten. Dat vraagt om een minstens zo fraaie en kwalitatief hoogwaardige verpakking.

Uitgangspunt voor het MCB, bij het aangaan van de nieuwe overeenkomst, was dan ook haar visieplan ‘The Next Level’. Dit plan beoogt het kwaliteitsniveau van de leden nog verder te verhogen.  

Een visie die naadloos aansluit bij de kwaliteits- en groeiambities van de Havelaar Groep. Continu zoeken naar verbeteringen in kwaliteit, en het verder doorgroeien, zit in ons DNA. Dit blijkt wel uit de overnames van o.a. Chocapack, Young Bags, Hin verpakkingen en zeer recentelijk Novelpack. Hierdoor is er nog meer kennis en ervaring in huis gehaald. Met de nodige certificeringen op het gebied van voedselveilige verpakkingen en traceerbaarheid in bezit, voldoen wij aan de hoogst haalbare kwaliteitsnormen. Ook de productontwikkeling staat niet stil. Door onder andere het bezoeken van internationale (voedings) beurzen in Europa, de UK en Azië zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche.