Language:

Winnaar verloting GoPro Set Bakkersvak 2017

Havelaar en Bakker van der Waal stappen in de wereld van YouTube en Vloggers!

Havelaar verpakkingen uit Wormerveer is inmiddels een vertrouwd gezicht onder de exposanten op de Bakkersvak. Met ook dit jaar weer een fraaie beursstand. Naast het ruime aanbod van diverse verpakkingen viel er ook dit keer een indrukwekkende prijs te winnen, namelijk de GoPro Hero 5 session set, compleet met 32GB geheugen, GorillaPod statief en Floaty t.w.v. € 400,-.

De gelukkige winnaar van deze prijs is Van der Waal Bakkers geworden, vertegenwoordigd door Lisette Jongeneel, die sinds 2012 verantwoordelijk is als leidinggevende over de 5 winkels. 

Aan het roer van het familiebedrijf staat Jeroen van der Waal die de eeuwenoude familietraditie voortzet samen met Meester Boulanger Hiljo Hillebrand (mede eigenaar sinds 2016). Bakker van der Waal heeft 3 winkels in Ridderkerk, 1 in Hendrik Ido Ambacht en 1 in Alblasserdam.

Bakker van der Waal is een echte ‘Pro’ te noemen. Maar met de ‘GoPro’ kunnen ze nu ook het ambachtelijke en authentieke proces, van brood en banket maken, filmen en fotograferen. Deze filmpjes en/of foto’s zullen worden gedeeld op social media om de klanten vanuit bakkers oogpunt te laten zien hoe de mooie producten tot stand komen.

Onlangs is het bedrijf in een nieuw jasje gestoken door middel van een nieuwe huisstijl. Samen met Havelaar verpakkingen is deze huisstijl volledig doorgevoerd in de verpakkingen. Dit proces is succesvol verlopen door de goede communicatie en de korte lijnen. Zo bouwen Bakker van der Waal en Havelaar verpakkingen samen door aan het reeds bewezen succes.