Language:

Bekendmaking winnaars beursactie van Havelaar verpakkingen

 

Bakkersvak in Rosmalen vierde dit jaar het 5-jarig bestaan. Wij hebben hierop ingehaakt door flink uit te pakken met creatief verpakken. Onze stand stond volledig in het teken van inspirerende verpakkingsoplossingen en (re)styling van verpakkingsontwerpen.  

Door het invullen van een actieformulier konden bezoekers van onze stand kans maken op één van de twee gepersonaliseerde bakkersfietsen. De animo voor de speciale beursverlotingsactie was overweldigend. Dat heeft ons tijdens Bakkersvak doen besluiten om het Oxboard, welke werd gebuikt om de beuracties bij de bezoekers onder de aandacht te brengen, ook te verloten.

De gelukkige winnaars Marjolein Van Gessel van Het Zoete Stationnetje, Mieke van Iersel van Meesterbakker van Iersel en Arjan van de Rovaart van Vipam waren zeer verrast en verheugd dat juist zij hadden gewonnen. De Bakkersfietsen met logo en gepersonaliseerde krat zullen worden ingezet voor nog meer naamsbekendheid. Zo gaat Meesterbakker van Iersel de fiets gebruiken in een bedrijfsfilm ter ere van hun 20-jarig bestaan. Het Zoete Stationnetje doet zelf regelmatig acties via Facebook en gaat de fiets hierin terug laten komen. 

Wij feliciteren de winnaars met hun prijs en bedanken alle bezoekers aan onze stand voor de zeer geslaagde beursdagen. 

Voor meer informatie over verpakkingsoplossingen en ontwerpen, neem contact op met ons verkoopteam:

Bel 075 6400100 of mail naar verkoop@havelaar-verpakkingen.nl 

 

Stand Havelaar verpakkingen op Bakkersvak 2016